Vedeta de televiziune Olivia Steer se alatura personalitatilor care au acceptat sa-si arate calitatile de librar si va lua parte, miercuri, de la ora 19:00, la campania "Librar pentru o zi", initiata de libraria Bizantina din Bucuresti.

Olivia Steer alege pentru cateva ore sa devina librar, intr-o seara speciala dedicata copiilor. Actiunea face parte din aceeasi campanie demarata chiar de sotul acesteia, Andi Moisescu, scrie MEDIAFAX.

Publicul este invitat intr-un cadru informal, in care librarul va dezbate subiecte actuale, de nutritie si sanatate. Nu vor lipsi recomandarile de carte care vor servi atat parintilor interesati de alimentatia copiilor, cat si celor mici pentru care librarul va face indicatii pretioase din literatura universala.

Campania "Librar pentru o zi", initiata de libraria Bizantina, isi propune sa sustina cartea in forma fizica, in contextul digitalizarii continutului.

In fiecare miercuri, mai multe personalitati din Romania isi vor arata calitatile de librar, la libraria Bizantina. Printre librarii rezidenti in libraria Bizantina s-au numarat pana in prezent Andi Moisescu si Andrei Plesu.

Fondata in 2003, libraria Bizantina este un asezamant multicultural unde Occidentul se intalneste cu Bizantul. Pe langa colectia de carte, libraria pune la dispozitia publicului obiecte de arta laica si religioasa, produse de artizanat si vinuri de la Muntele Athos. Libraria Bizantina sprijina viata culturala si artistica din Bucuresti deschizandu-si constant portile pentru lansari de carte, auditii muzicale, expozitii de arta si de fotografie si alte evenimente de profil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.