Teatrul de Animatie Tandarica lanseaza spectatorilor sai invitatia de a deveni asistentii lui Mos Craciun pentru a aduce sarbatori cu cat mai multe zambete pentru copiii internati la Spitalul "Marie Curie" din Bucuresti, in cadrul campaniei "Daruieste zambete, doneaza jucarii".

Potrivit unui anunt al institutiei de spectacole, pana pe 21 decembrie, copiii si parintii care vor sa ofere o jucarie si un zambet copiilor de la Spitalul "Marie Curie" sunt asteptati la Teatrul Tandarica din Bucuresti, la urna special amplasata la sediul din Lahovari. Toate jucariile stranse in acest interval vor fi apoi sortate si ambalate pentru a putea fi trimise, alaturi de urarile donatorilor, copiilor de la "Marie Curie".

Aceasta nu este pentru prima data cand Tandarica isi propune sa aduca zambete pe chipul copiilor mai putin norocosi. Actorii teatrului joaca in fiecare an piese pentru micii pacienti ai unor spitale precum Institutul Oncologic Bucuresti, Spitalul "Grigore Alexandrescu" si Spitalul "Marie Curie". Cele mai recente reprezentatii au avut loc in cadrul recent incheiatului Festival International al Teatrului de Animatie, ocazie cu care aproape 70 de copii internati in aceste spitale s-au intalnit live cu personajele si actorii din "Motanul incaltat" si "Capra cu trei iezi".

Anul trecut, in cadrul aceleiasi campanii, a fost donata o cantitate impresionanta de jucarii, iar peste 60 de copii internati in spitalele "Marie Curie" si "Grigore Alexandrescu" au primit cate un cadou de la Mos Craciun, cu ajutorul "asistentilor sai" stransi la Teatrul Tandarica, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.