Noua persoane au fost ranite, marti dimineata, in judetul Arges, dupa ce microbuzul in care se aflau a derapat din cauza vitezei si a carosabilului acoperit cu zapada si s-a rasturnat intr-un sant.

Conform datelor furnizate de reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Arges, noua persoane, respectiv soferul unui microbuz de transport calatori si opt pasageri, au fost ranite intr-un accident produs in comuna Cocu.

Primele informatii de la locul accidentului indica faptul ca soferul a pierdut controlul volanului din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de trafic - carosabil umed si acoperit cu zapada -, iar microbuzul a derapat, a iesit de pe sosea si s-a rasturnat intr-un sant adanc de aproximativ trei metri, scrie MEDIAFAX.

Toti cei noua raniti au fost preluati de ambulante si transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, unde se afla sub supravegherea medicilor.

Microbuzul implicat in accident face curse de transport persoane intre comuna Cotmeana si municipiul Pitesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.