Afla cum va fi starea vremii luni si marti.
  • Luni
Vremea va fi rece pentru aceasta data, in cea mai mare parte a tarii. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 grad in nord-est si 9 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -7 si 1 grad, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali. Cerul va fi variabil in vestul si nord-vestul teritoriului si mai mult noros in rest. Temporar vor cadea precipitatii slabe, sub forma de ninsoare, local in zona de munte si in Moldova si predominant ninsoare, pe arii restranse in Transilvania, Oltenia, Muntenia, Dobrogea si numai cu totul izolat in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral si in sudul Banatului. Mai ales noaptea, in zonele joase se va semnala ceata.
  • Marti
Vremea va fi in continuare rece pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, sub forma de ninsoare la munte si in nord si mixte, in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, pe litoral si in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 7 grade, iar cele minime intre -6 si 1 grad, mai scazute in estul Transilvaniei. In zonele joase, dimineata si noaptea, se va semnala ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.