Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.
  • Sambata
Cerul va fi temporar noros si se vor semnala precipitatii slabe sub forma de ploaie si lapovita, pe arii restranse in sud-estul tarii, mixte izolat in rest si predominant ninsori la munte. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 grade in nordul Moldovei si 11 grade in Oltenia, iar cele minime intre -4 si 4 grade. Vor fi conditii de ceata.
  • Duminica
Cerul va fi mai mult noros in estul, sudul si centrul tarii, unde trecator, pe arii restranse, vor cadea precipitatii slabe, mai ales sub forma de ninsoare. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral si in Delta Dunarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 grade in nord-est si 11 grade in sud-vest, iar cele minime se vor situa intre -6 si 4 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.