Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a declarat ca incepand de duminica noapte este posibil sa ninga si in sudul tarii, inclusiv in Bucuresti.

Sandu a explicat ca temperaturile vor fi negative noaptea, ceea ce va favoriza aparitia precipitatiilor sub forma de ninsoare si in sudul tarii, inclusiv in Capitala. "Ne indreptam spre regimul (meteo - n.r.) de iarna", a adaugat directorul ANM.

Pe de alta parte, Ion Sandu a spus ca, din punct de vedere al culturilor agricole, nu vor fi probleme cel putin pana la jumatatea lunii decembrie. Potrivit lui Sandu, pana atunci, nu ar urma sa se inregistreze temperaturi de -10,- 15 grade, care sa afecteze culturile, scrie MEDIAFAX.

Videoconferinta de miercuri de la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) este condusa de vicepremierul Gabriel Oprea.
Meteorologii au emis miercuri o avertizare cod galben pentru 26 de judete din nordul, estul, sud-estul si centrul tarii, unde incepand de miercuri seara si pana vineri va ploua, in unele zone vor fi lapovita si ninsoare, iar vantul va atinge la rafala viteze de peste 55 de kilometri pe ora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.