Radio Romania organizeaza duminica, de la ora 17.00, un concert la care vor participa mari artisti ai folclorului romanesc, pentru a sarbatori 86 de ani de la difuzarea primei emisiuni a serviciului public de radio, institutie care poarta astazi numele de Societatea Romana de Radiodifuziune (SRR).

Concertul "86 de ani de folclor la Radio - Laureatii Radioului" va fi sustinut la Sala Radio de Orchestra de Muzica Populara Radio, sub bagheta dirijorului Adrian Grigoras, evenimentul aniversar aducand in fata publicului mari artisti ai folclorului romanesc, lansati pe drumul succesului de Radio Romania, informeaza un comuncat remis MEDIAFAX.

Ieri muzicieni la inceput de drum, in prezent vedete, "Laureatii Radioului" revin pe scena debutului lor artistic, la Sala Radio. Astfel, la evenimentul de duminica vor participa Constantin Enceanu, Mariana Ionescu Capitanescu, Petrica Mitu Stoian, Cristian Pomohaci, Cornelia si Lupu Rednic, Constantin si Marius Magureanu, Maria Butila, Cornel Borza, Emilia Dragotoiu Nanu, Ion Dragan, Claudia Torop, Marcel Parau, Victorita Lacatusu, Constantin Bahrin, Daniela Cernea si Maria Loga.

Evenimentul va fi prezentat de Natasa Raab.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.