"RCS&RDS are de indeplinit o serie de obligatii in privinta licentei 3G. In prezent, RCS&RDS are peste 300 de antene 3G functionale si speram sa depasim 500 pana la finele anului. Procesul de extindere a retelei 3G va continua si in 2015 pentru a indeplini obligatiile prevazute in licenta cumparata in 2012", a afirmat Bejan, intr-o conferinta de presa, scrie MEDIAFAX.

In septembrie 2012, in urma unei licitatii organizate de autoritatea de reglementare in comunicatii (ANCOM), RCS&RDS si-a adjudecat un bloc de 5MHz in banda de frecventa de 900 MHz, valabil pentru perioada 2014 - 2029, pentru care operatorul a platit 40 milioane de euro.

Bejan a mai spus ca procesul de rebranding al magazinelor operatorului va continua si in 2015, urmand ca toate cele peste 300 de puncte de desfacere sa functioneze sub brandul Digi.

"Procesul a inceput in acest an si avem deja 23 de magazine care actioneaza sub acest brand, iar pana la finele anului vom ajunge la 35. In 2015, toatele magazinele noastre vor activa sub acest brand", a mai spus Bejan. El nu a dorit sa dea informatii despre numarul de clienti RCS&RDS de servicii de telefonie mobila.

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Spania, Italia si Cehia.