Fostul ministru al Internelor Cristian David, pentru care DNA a cerut aviz de urmarire penala pentru luare de mita si spalare de bani intr-un caz privind un titlu de proprietate, afirma ca nu a avut niciun fel de implicare in emiterea vreunui document legat de stabilirea dreptului de proprietate.
"Nu am avut niciun fel de implicare in emiterea vreunui document legat de stabilirea dreptului de proprietate, in consecinta, nu exista nicio premisa de a fi pretins nimanui nimic. Sunt surprins de momentul ales de un denuntator care si-a "amintit" tocmai acum pretinse fapte din 2007", afirma Cristian David, potrivit MEDIAFAX.

DNA cere aviz de la presedinte pentru urmarirea penala a fostului ministru al Internelor Cristian David, pentru luare de mita si spalare de bani, existand suspiciuni ca ar fi primit 500.000 de euro pentru ca o persoana sa primeasca titlul de proprietate asupra unui teren de 15 hectare din Buzau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.