"Arca lui Noe", o campanie de sensibilizare a clasei politice si a opiniei publice privind protejarea animalelor salbatice din Romania, precum rasii, cerbii si ursii, lansata in 2012, continua cu expozitia permanenta de fotografii cu fauna salbatica vernisata la Institutul Oncologic din Bucuresti.

Expozitia a fost vernisata recent la sectia de oncopediatrie a Institutului Oncologic Bucuresti. La eveniment au participat Monica Dragomir, sefa sectiei de oncologie pediatrica, Cristian Lascu, Editor at Large la revista National Geographic Romania, medici, membri ai proiectului Arca si copiii carora le este destinat acest proiect, scrie MEDIAFAX.

"Cel mai important lucru este ca am reusit sa aducem un strop de bucurie in sufletele acestor copii atat de incercati de soarta. Sper ca acest gen de actiuni sa continue si in alte locatii asemanatoare", a declarat Cristian Lascu.

"Ma bucur ca animalele copilariei noastre au ajuns sa populeze peretii acestui institut. Imi doresc ca micii chiriasi ai institutului sa ajunga sanatosi acasa, cat mai repede, si, pana atunci, sper ca aceste imagini sa-i relaxeze si sa-i faca sa viseze din nou. Multumesc tuturor celor care s-au implicat in organizarea acestui eveniment si, in special, fotografilor care ne-au cedat gratuit drepturile de autor ale imaginilor", a spus Marian Balasoiu, managerul proiectului Arca si business development manager in cadrul Dr. Reddy's Romania, care sprijina realizarea acestui proiect.

Proiectul "Arca lui Noe", menit sa sensibilizeze opinia publica in privinta biodiversitatii Romaniei - patrimoniu natural unic - si sa propuna solutii concrete de protejare eficienta a mediului sau natural, a fost lansat in 2012, de National Geographic.

"Arca lui Noe", proiectul care vrea sa salveze animalele din Romania, acum si online

Proiectul este initiat de Silviu Matei, fotoreporter la Mediafax Group si absolvent de cursuri de fotojurnalism si wildlife la Westwood College, SUA, Costas Dumitrescu, absolvent de regie si fotograf profesionist, Silviu Petrovan, PhD in biologie la Universitatea Hull, Marea Britanie, Cristian Lascu, speolog si jurnalist la revista National Geographic Romania, si Marian Balasoiu, absolvent de medicina si manager al proiectului "Arca lui Noe".
Citeste si:
Cum te poate ajuta o campanie de advertoriale SEO?
Cum te poate ajuta o campanie...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.