TV & Film Academy by Ruxandra Ion inaugureaza, in aceasta toamna, o noua serie de cursuri intensive de actorie, in weekend - "Weekend Acting School", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Ca urmare a numeroaselor cereri venite din provincie, din partea multor oameni care, din cauza distantei, nu puteau veni la cursurile academiei din timpul saptamanii, TV & Film Academy by Ruxandra Ion inaugureaza, in toamna aceasta, cursuri intensive de actorie, de weekend. Cursurile se adreseaza, in acelasi timp, si bucurestenilor.

Cursurile "Weekend Acting School" se vor desfasura sambata, in timpul zilei, timp de trei ore, pe parcursul a patru luni. Oricine poate participa la cursuri, singura conditie fiind limita de varsta de 8 ani. In cadrul cursurilor se vor face exercitii pentru dezvoltarea atentiei, a concentrarii, a memoriei, a coordonarii, a simturilor, fara de care un actor nu poate functiona creativ. Toate personajele sunt in noi, iar ele apar doar in momentul in care actorul isi schimba modalitatea de a gandi, cand isi schimba conceptul. Cursurile se concentreaza pe foarte multa practica.

La finalul "Weekend Acting School", cursantii vor primi o diploma de participare, iar cei mai buni vor semna contracte de reprezentare cu Act Smart Talent Management, firma de impresariat a Ruxandrei Ion, avand astfel sansa de a juca intr-unul dintre viitoarele proiecte ale producatorului-fondator al academiei.

Cursurile de actorie "Weekend Acting School" vor fi sustinute de profesorii academiei Carmen Tanase, Mircea Gheorghiu, Mihai Bratila, iar inscrierile incep de saptamana aceasta, pe www.academytv.ro dar si la sediul academiei, din str. Caderea Bastiliei, nr. 41.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.