Beneficiarul celor peste 40.000 de hectare de padure care ar fi fost retrocedate ilegal, Paltin Gheorghe Sturdza, a fost retinut de procurorii DNA Brasov, dupa aproximativ patru ore de audieri in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri.
Paltin Sturdza a fost scos din sediul DNA Brasov joi, in jurul orei 15.30, cu catuse la maini, fara sa faca nicio declaratie jurnalistilor. El ar urma sa fie dus la sediul instantei supreme, unde va fi judecata propunerea de arestare preventiva, scrie MEDIAFAX.

Dosarul retrocedarilor ilegale: Fiul lui Viorel Hrebenciuc a fost RETINUT!

Beneficiarul celor peste 40.000 de hectare de padure care ar fi fost retrocedate ilegal, Paltin Gheorghe Sturdza, a fost audiat, joi, la DNA Brasov, timp de aproximativ patru ore, in dosarul in care sunt urmariti penal si parlamentarii PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam.

Gheorghe Paltin Sturdza, urmas al lui Dimitrie Sturdza si fost proprietar a zeci de mii de hectare de padure in Moldova, care ar fi obtinut ilegal peste 40.000 de hectare de padure, a ajuns la DNA Brasov in jurul orei 11.30, fara a face declaratii la intrarea in sediu.

Citeste si: DNA: Andrei Hrebenciuc si-ar fi ajutat tatal sa ascunda provenienta unui teren


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.