Premierul Victor Ponta a fost huiduit de mai multe persoane, care au strigat "Tradatorule", pe traseul parcurs de acesta de la Catedrala Mitropolitana din Iasi, unde a asistat la slujba de Sfanta Parascheva, si pana in zona Primariei, in timp ce alte persoane i-au urat succes in alegeri.

Premierul a asiatat la slujba de Sfanta Parascheva alaturi de sotia sa, Daciana, de presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ministrul Muncii, Rovana Plumb, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, vicepresedintele PSD Gheorghe Nichita, primar al Iasiului, presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, vicepresedintele PNL Varujan Vosganian, precum si parlamentari de Iasi.

La finalul ceremoniei religioase, Victor Ponta si ceilalti politicieni au intrat, impreuna cu mitropolitul Moldovei si Bucovinei, IPS Teofan, in cladirea administrativa a Mitropoliei Moldovei, iar pe portiunea de aproximativ 150 de metri pana la cladirea administrativa premierul s-a oprit si a vorbit cu mai multi oameni, unii urandu-i succes la alegerile prezidentiale, scrie MEDIAFAX.

Din multime s-au auzit insa si persoane care au strigat "Hotii, hotii!" si "Numai minciuni ne dau!".

Premierul a iesit din cladirea catedralei dupa aproximativ 20 de minute, indreptandu-se, alaturi de ceilalti politicieni, spre un microbuz parcat in zona Primariei, pentru a merge la masa la un local al Mitropoliei. Pe drum, Victor Ponta a fost huiduit de mai multe persoane, care au strigat "Tradatorule!" si "Ce facem cu coruptia?". Unul dintre protestatari a fost imobilizat de fortele de ordine, fiind totodata legitimat.

De asemenea, au existat si persoane care i-au urat premierului succes in alegeri si cu care acesta a dat mana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.