Prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Orsova, Carmen Sirboiu, suspectata de DNA ca ar fi lua mita de la oameni de afaceri carora le promitea ca va interveni la factori de decizie in cazul unor presupuse fapte de evaziune comise de acestia, a fost ridicata de anchetatori de la locuinta sa.

Marti dimineata, in jurul orei 9.45, prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Orsova, Carmen Sirboiu, a fost ridicata de la locuinta sa din Drobeta Turnu Severin, unde anchetatorii au facut perchezitii, transmite MEDIAFAX.

Carmen Sarboiu a fost transportata, cu o duba a Politiei, la sediul Parchetului Judecatoriei Orsova, unde au avut loc perchezitii. Totodata, de la locuinta prim-procurorului Parchetului Judecatoriei Orsova procurorii DNA au ridicat o cutie cu documente.

In acest dosar au loc perchezitii si la Liceul "Traian Lalescu" din Orsova, dar si la sedii de firme si la locuintele unor oameni de afaceri.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii anticoruptie fac, marti dimineata, opt perchezitii in judetul Mehedinti, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie.

Surse judiciare declarau ca prim-procurorul Carmen Sirboiu este suspectata ca ar fi lua mita de la oameni de afaceri, carora le promitea ca va interveni la factori de decizie in cazul unor presupuse fapte de evaziune pe care le faceau acestia. Seful Parchetului Orsova ar fi primit, in schimb, bani si bunuri, printre care materiale de constructii, iar la cele doua vile ale sale ar fi fost trimisi oameni sa lucreze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.