Un barbat a spart, miercuri, un geam de la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, nemultumit ca nu i-ar fi fost inregistrata o cerere.

Barbatul a lovit cu pumnul unul dintre geamurile de la intrarea in sediul institutiei, acesta reclamand ca nu ar fi fost primit de procurorul de serviciu, pentru a depune o cerere. Jandarmii l-au dus in holul de la intrare, unde l-au legitimat, urmand sa il sanctioneze pentru distrugere, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, Irina Dragan.

Un echipaj SMURD a fost trimis la DNA, in urma unui apel la numarul 112, in care se anunta ca un barbat s-a taiat la brat, intr-un geam.

Barbatul merge frecvent la sediul DNA, unde se plange de faptul ca procurorii nu ii iau in seama reclamatiile pe care ar vrea sa le depuna. Oficiali din DNA nu au putut preciza daca la institutie exista vreo actiune care il priveste pe agresor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.