In perioada 6 -13 octombrie aeroportul "Transilvania" din Targu Mures va fi inchis, pentru reparatii la pista de aterizare-decolare, iar peste 20 de curse aeriene operate de Tarom si Wizz Air vor fi redirectionate la Cluj-Napoca.

Potrivit unui anunt de presa transmis, luni, de reprezentantii Aeroportului "Transilvania" din Targu Mures, acesta este inchis traficului aerian, de luni de la ora 7.00 si pana in 13 octombrie, la ora 10.00, pentru reparatii la pista de aterizare-decolare.

"Conducerea aeroportului recomanda pasagerilor care si-au achizitionat bilete in aceasta perioada sa contacteze reprezentantii companiilor aeriene de la care au cumparat biletele pentru a primi toate detaliile necesare. In acelasi timp, mentionam ca reprezentantii companiilor aeriene care opereaza in prezent pe Aeroportul «Transilvania» au fost anuntati din timp referitor la perioada de efectuare a acestor revizii tehnice, astfel incat sa poate lua toate masurile care se impun", se mentioneaza in documentul citat.

Presedintele Consiliului de Administratie al Aeroportului "Transilvania" din Targu Mures, Vladimir Vasilescu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, ca este vorba despre peste 20 de curse aeriene interne, pe relatia cu Bucuresti si operate de Tarom, si curse internationale operate de Wizz Air. Cea din urma companie opereaza in mod curent zboruri de la Targu Mures catre Barcelona, Budapesta, Dortmund, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma, München, Bologna, Frankfurt, Bruxelles si Pisa.

Potrivit unui comunicat de presa postat pe site-ul Tarom, in perioada amintita cele trei curse programate pe relatia Bucuresti-Targu Mures si retur sunt anulate, iar pasagerii relocati pe cursele Bucuresti-Cluj-Bucuresti.

"Astfel, pasagerii curselor Tarom RO725 (21.10 Bucuresti - 22.10 Targu Mures) si RO726 (06.00 Targu Mures - 07.00 Bucuresti) din 7/8 octombrie, 8/9 octombrie si 12/13 octombrie vor fi protejati pe cursele Tarom RO649 (21.50 Bucuresti - 22.45 Cluj-Napoca) si RO650 (06.15 Cluj-Napoca - 07.10 Bucuresti) din 7/8 octombrie, 8/9 octombrie si 12/13 octombrie", se arata in comunicatul Tarom.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.