Afla care va fi starea vremii sambata si duminica.
  • Sambata
Vremea se va mentine racoroasa in cea mai mare parte a tarii. In vestul, nord-vestul si centrul teritoriului, precum si in zonele de munte, cerul va fi mai mult noros si pe arii restranse va mai ploua slab. In celelalte regiuni innorarile vor fi temporare si doar cu totul izolat vor fi posibile ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 grade in nordul Moldovei si 20 de grade, izolat in Transilvania, iar cele minime intre 2 si 11 grade, mai coborate, spre -3 grade, in depresiuni unde se va produce bruma. In zonele joase izolat se va semnala ceata.
  • Duminica
Vremea va fi in continuare usor mai rece decat in mod normal in prima decada a lunii octombrie, indeosebi in regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, insa doar izolat in vestul si sudul teritoriului va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 20 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade, mai coborate, spre -3 grade, in depresiunile Carpatilor Orientali unde izolat se va produce bruma. Dimineata si noaptea, pe arii restranse se va semnala ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.