Elevii romani au castigat trei medalii de argint si una de bronz la Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului, care a avut loc la Santander, in Spania, a anuntat, luni, Ministerul Educatiei.

Medaliile de argint au fost obtinut de Adrian Gabriel Murariu, in clasa a XII-a la Colegiul National "Vasile Alecsandri" din Galati, Alexandru Zanca, clasa a XI-a la Colegiul National "Mihai Viteazul" din Ploiesti si George Costin Dobrin, clasa a XI-a la Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta. Diana Andreea Catana, eleva in clasa a XI-a tot la Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta, a castigat medalia de bronz, scrie MEDIAFAX.

La cea de-a VIII-a editie a Olimpiadei Internationale de Stiinte ale Pamantului (International Earth Science Olympiad - IESO), desfasurata in Spania, la Santander, in perioada 22-29 septembrie, au participat 81 de elevi din 21 de tari.

Lotul olimpic al Romaniei revine in tara luni, la ora 16.50, pe Aeroportul International "Henri Coanda", a precizat Ministerul Educatiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.