Mai multe persoane suspecte de trafic de droguri sunt audiate de procurorii DIICOT in urma unor perchezitii.
Potrivit Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), gruparea ar fi fost constituita la sfarsitul anului 2013 - inceputul lui 2014, de catre 16 persoane, care ar fi procurat si vandut canabis si alte droguri de mare risc, precum si substante cu efect psihoactiv unui numar mare de consumatori, in principal in municipiul Targoviste.

Procurorii DIICOT au facut, duminica, 17 perchezitii in judetul Dambovita si doua in Bucuresti, la locuintele membrilor gruparii, de unde au ridicat 1,4 kilograme de canabis, trei plante de canabis ajunse la maturitate, trei arme neletale, cantare electronice de mare precizie, precum si suma de 4.000 de lei. Anchetatorii au ridicat 18 persoane, in baza unor mandate de aducere, acestia urmand sa fie audiati de procurorii DIICOT, care vor decide daca ii vor retine pentru 24 de ore. DIICOT a precizat ca membrii gruparii sunt suspectati de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc si efectuarea de operatiuni cu substante cu efect psihoactiv.

Surse judicare au declarat pentru MEDIAFAX ca printre cei dusi la audieri sunt si fosti membri ai clanului Ghenosu, care au intrat in aceasta grupare dupa anihilarea retelei din care faceau parte initial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.