Statul va decinde pana la data de 17 octombrie daca va finaliza n procesul de vanzare al Palatului Telefoanelor.
"MSI preconizeaza finalizarea notei de analiza tehnica, economica si juridica cu privire la situatia imobilului Palatul Telefoanelor, in vederea stabilirii necesitatii si oportunitatii exercitarii dreptului de preemtiune al statului pana la data de 17 octombrie 2014, in vederea prezentarii in sedinta de Guvern", se arata intr-un comunicat al ministerului citat de MEDIAFAX.

Telekom Romania Communications (fosta Romtelecom) a anuntat, miercuri, ca a scos la licitatie Palatul Telefoanelor din Bucuresti si alte doua proprietati din apropiere la un pret de pornire cumulat de 21,6 milioane de euro, fara TVA, ca parte a strategiei companiei de a capitaliza portofoliul de proprietati imobiliare. Activele imobiliare vor fi vandute la pachet.

Cu un pret de pornire de 10,7 milioane de euro, Palatul Telefoanelor este construit in stilul art deco si are un teren de 1.893 metri patrati si o suprafata utila de 12.000 metri patrati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.