Adrian Sobaru, care in 2010 s-a aruncat de la balconul salii de plen a Parlamentului, a intrat miercuri cu masina in gardul de la Palatul Victoria.

Angajatul TVR Adrian Sobaru, care in 2010 s-a aruncat de la balconul salii de plen a Parlamentului intr-o tentativa de sinucidere in semn de protest, a intrat miercuri cu masina in gardul Guvernului, ulterior fiind imobilizat de jandarmi, care l-au dus la Sectia 1 de Politie.


Sobaru, care era la volanul unui autoturism Dacia Break, a intrat in forta cu masina intr-una dintre barierele de la intrarea in curtea sediului Guvernului. Dupa ce a rupt bariera, a intrat cu masina in curtea Palatului Victoria, unde a mai mers cativa zeci de metri, scrie MEDIAFAX.

Adrian Sobaru a fost imobilizat de jandarmi si dus la Sectia 1 pentru a fi audiat.

La sedinta Camerelor Parlamentului din 23 decembrie 2010, electricianul TVR Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul salii de plen a Parlamentului intr-o tentativa de sinucidere in semn de protest, el strigand: "Boc, ati luat drepturile copiilor".

Sobaru a cazut atunci de la o distanta de cinci metri peste unul dintre pupitrele salii de plen, pe care l-a si rupt. El purta un tricou pe care scria "Ne-ati ciuruit/Ne-ati ucis viitorul copiilor nostri/ Ne puteti lua viata si banii, dar nu si LIBERTATEA".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.