Un turist polonez a murit in muntii Godeanu dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o prapastie in timp ce incerca sa faca fotografii.

Accidentul a avut loc in zona Izvoarele Cernei, la o altitudine de peste 2000 de metri, la granita dintre judetele Gorj si Hunedoara.

Turistul polonez, in varsta de 38 de ani, era insotit de un prieten, ambii fiind cu motocicletele, si voiau sa treaca dinspre Hunedoara spre Gorj, prin munte, pe un drum forestier.Potrivit salvamontistilor, cei doi turisti incercau sa faca fotografii, iar la un moment dat barbatul de 38 de ani s-a dezechilibrat si a cazut cu motocicleta intr-o prapastie. Accidentul a fost anuntat la 112 de catre prietenul barbatului, iar la fata locului a mers o echipa de salvamontisti din Gorj.Operatiunea de recuperare a barbatului a durat cateva ore din cauza terenului greu accesibil. Barbatul decedat era din Varsovia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.