Patru trenuri Regio cu rute in sud-vestul tarii nu circula luni pe anumite segment din traseu, iar doua InterRegio au trasee deviate si vor ajunge la destinatie cu intarziere, din cauza inundatiilor, informeaza CFR Calatori.

Potrivit sursei citate, trenurile Regio care nu circula luni sunt R 9553 Orsova - Iablanitia - Timisoara Nord (nu va circula pe distanta Orsova - Iablanitia), R 9554 Caransebes - Iablanita - Orsova (nu va circula pe distanta Iablanita - Orsova), R 11006 Timisoara Nord - Baile Herculane - Drobeta Turnu Severin (nu va circula pe distanta Baile Herculane - Drobeta Turnu Severin) si R 11007 Drobeta Turnu Severin - Timisoara Nord (nu va circula pe intreaga distanta).

De asemenea, IR 1691 Bucuresti Nord - Filiasi - Lugoj - Timisoara Nord va circula pe ruta deviata (Filiasi - Targu Jiu - Ilia - Lugoj), iar IR 73-2 Budapesta - Timisoara Nord - Lugoj - Filiasi - Bucuresti Nord, pe ruta deviata Lugoj - Ilia - Targu Jiu - Filiasi. Aceste doua trenuri vor ajunge la destinatie cu intarziere, scrie MEDIAFAX.

CFR Calatori mai informeaza ca, urmare spalarii terasamentului liniei de cale ferata dintre localitatile Toplet si Valea Cernei (sectia Baile Herculane - Orsova) din cauza inundatiilor din zona, circulatia feroviara pe aceasta ruta este intrerupta temporar din jurul orei 13.35.

Pasagerii care aveau bilete la trenurile anulate sau cu rute deviate, precum si posesorii de abonamente vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul/calatoriile neefectuate, conform Regulamentului de transport pe calea ferata si reglementarilor in vigoare. Mai multe detalii despre conditiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile la http://www.cfrcalatori.ro/2482.

CFR Calatori anunta si ca este posibil sa apara si alte modificari sau perturbari in circulatia trenurilor. Compania recomanda pasagerilor ca, inainte de calatorie, sa contacteze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informatii actualizate despre mersul trenului cu care intentioneaza sa calatoreasca.

Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa sune 021/9521 (pentru traficul intern) sau sa se adreseze personalului CFR din statii.

Citeste si:
Importanța confortului și a siguranței pasagerilor în autobuzele...
Importanța confortului și a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.