Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, isi exprima indignarea si condamna in cei mai fermi termeni executarea prin decapitare a britanicului David Haines de catre gruparea terorista Statul Islamic.

"Sunt socat si revoltat de acest nou act de cruzime, comis de aceasta grupare terorista. Este revoltator si inexplicabil cum un cetatean britanic, membru al unei misiuni umanitare, aflat in Siria pentru a ii ajuta pe semeni aflati in suferinta, a ajuns sa fie victima unor manifestari radical-extermiste care nu pot fi tolerate si care se revendica de la o asa-zisa ideologie cu accente clar irationale. Condamnam categoric astfel de acte barbare lipsite de orice justificare. Cei care le comit trebuie sa raspunda in fata legii", afirma ministrul roman de Externe, intr-o declaratie transmisa duminica, scrie MEDIAFAX.

"Toata compasiunea noastra se indreapta, in aceste momente tragice, catre familia lui David Haines si catre poporul britanic", adauga Titus Corlatean.

Citeste si: [VIDEO] Cruzime fara LIMITE! Statul Islamic anunta ca a DECAPITAT un britanic


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.