Individul care si-a dat foc in masina in fata Finantelor Publice din Onesti, a scris celor de la Fisc, ca este dispus sa plateasca "cu viata".

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, inscrisul in care consilierul local Ciril Bucioaca ar fi dat de inteles ca ar intentiona sa se sinucida a fost depus la Finantele Publice din Onesti la sfarsitul lunii iulie, atunci cand, de altfel, a fost si ultima sa prezenta in sediul institutiei, transmite MEDIAFAX.

In respectivul document, barbatul din Pargaresti solicita anularea licitatiei prin care ii erau scoase la vanzare un spatiu comercial si un autoturism, in contul datoriilor de peste 40.000 de lei la bugetul de stat. In aceeasi cerere, Ciril Bucioaca isi exprima dorinta ca familia sa sa vanda respectivele bunuri pe motiv ca ar obtine preturi mai bune, banii obtinuti urmand sa-i vireze in contul datoriilor la Fisc.

Adus in pragul disperarii

"In finalul acelei cereri, barbatul sustine ca este dispus sa plateasca cu viata pentru ca nu si-a administrat corect afacerile. O copie a documentului, care avea inclusiv antetul firmei sale, a fost depusa la dosarul in care se desfasoara cercetari cu privire la acest caz de sinucidere”, a declarat, miercuri, responsabilul mass-media al Politiei Judetene Bacau, Valerica Manole.

Oficialii Finantelor Publice Bacau sustin insa ca nu ar exista o legatura intre sinuciderea consilierului local, care si-a dat foc in masina in centrul Onestiului, si Fisc, pe motiv ca datoria pe care o avea la buget era esalonata, iar barbatul nu mai intrase in sediul institutiei de mai bine de o luna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.