Primarul localitatii Navodari, Nicolae Matei, arestat preventiv pentru 30 de zile, magistratii inlocuind astfel masura controlului judiciar.

Decizia de miercuri a instantei supreme este definitiva.

Tribunalul Constanta a decis, in 30 august ca primarul din Navodari sa fie cercetat sub control judiciar pentru fapte de coruptie, dupa ce in luna aprilie el a fost condamnat de aceesi instanta la trei ani si jumatate de inchisoare pentru dare de mita. Nicolae Matei a fost retinut, in 29 august, pentru 24 de ore de catre procurorii DNA pentru fapte de coruptie, iar in 30 august a fost prezentat Curtii de Apel Constanta cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Instanta a decis atunci ca primarul din Navodari sa fie cercetat in libertate sub control judiciar. Hotararea nu a fost definitiva si a fost contestata de procurorii DNA la instanta suprema, informeaza MEDIAFAX.

.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.