Fostul actionar al clubului Dinamo Bucuresti, Cristi Borcea, a ajuns din nou la spital, marti, de data aceasta pentru un control oftalmologic.

Omul de afaceri a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori si incarcerat la Penitenciarul Poarta-Alba.

Cristian Borcea a fost dus, marti dimineata, la Spitalul Militar din Constanta, unde a stat cateva zeci de minute, fiind apoi transportat inapoi la penitenciar. ”Persoana privata de libertate a fost transportata la o unitate sanitara pentru un control oftalmologic de rutina, dupa care s-a intors la penitenciar”, au declarat, marti, reprezentantii Penitenciarului Poarta Alba.

De mai multe ori la spital

Astfel, Borcea a ajuns la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta la inceputul lunii iulie, dupa ce a acuzat dureri in zona toracelui. El a fost transportat la spital de doua ori, fiind internat la Sectia de Cardiologie pentru analize si investigatii amanuntite, fiindu-i facuta si o coronarografie, care, potrivit medicilor, a iesit bine. In luna august, Cristi Borcea a ajuns la aceeasi unitate sanitara, pentru analize si investigatii care nu puteau fi facute in reteaua sanitara a penitenciarelor.

Cristi Borcea a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, el executandu-si pedeapsa la Penitenciarul Poarta-Alba.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.