In urma unui incendiu izbucnit in Clinica de Neuropsihiatrie de la Palazu Mare, trei pacienti au fost raniti. Se pare ca focul a fost pus intentionat.


Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea” al judetului Constanta, incendiul la Clinica de Neuropsihiatrie de la Palazu Mare s-a declansat marti dimineata, in jurul orei 05.15, la fata locului fiind trimise doua autospeciale de interventie, anunta MEDIAFAX.

Conform sursei citate, pana la sosirea pompierilor incendiul a fost lichidat de catre angajatii spitalului.

Reprezentantii ISU au mai precizat ca in urma incendiului ars o saltea de pe un pat, flacarile extinzandu-se si la tocul de la usa. Cei trei pacienti care se aflau in salonul respectiv au suferit arsuri de gradul intai la brate, cel mai probabil in timp ce incercau sa stinga flacarile. Ei au fost transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, medicii afirmand ca arsurile suferite nu sunt grave si nu le pun viata in pericol.

Primele indicii sunt ca focul ar fi fost pus intentionat, insa a fost declansata o ancheta pentru a se stabili exact cauza incendiului si daca personalul institutiei poate fi tras la raspundere pentru neglijenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.