Presedintele CNA Laura Georgescu este urmarita penal de DNA in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV, ea fiind acuzata ca a intervenit la membrii CNA pentru reacordarea licentei postului, au declarat surse judiciare.

Presedintele Consiliului National al Audiovizualului a venit, vineri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a i se aduce la cunostinta ca s-a inceput urmarirea penala pe numele ei pentru fapte de abuz in serviciu. Ea este acuzata ca ar fi intervenit la membrii CNA pentru reacordarea licentei Giga TV, scrie MEDIAFAX.

In acelasi dosar, mai sunt urmariti penal si deputatul PSD Viorel Hrebenciuc si membrul CNA Narcisa Iorga.

Viorel Hrebenciuc este urmarit penal pentru ca, sustin anchetatorii, s-a implicat spre a determina functionari din CNA pentru ca aceasta institutie sa revina asupra deciziei de retragere a licentei postului Giga TV - controlat de primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan. Iorga este urmarita penal de procurorii anticoruptie pentru ca i-ar fi sugerat primarului din Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan, in ce mod se poate redobandi licenta si la cine sa apeleze pentru asta, nominalizandu-l pe deputatul Viorel Hrebenciuc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.