Doi ieseni, sot si sotie au fost gasiti decedati in locuinta lor. Din primele informatii pare ca cei doi au fost injunghiati.
Potrivit primelor informatii furnizate de reprezentantii Politiei Judetene Iasi, cele doua persoane au fost descoperite decedate de catre fiica acestora, care a sunat la 112.

”Politistii au intervenit la un apel la 112 si au gasit doua persoane decedate in casa lor din cartierul Bucium. Momentan nu cunoastem circumstantele. Din primele informatii ar fi vorba despre sot si sotie
“, a declarat pentru MEDIAFAX Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi

Din relatarile martorilor, cea care a apelat la 112 este fiica celor doua persoane decedate, care a venit sa verifice sa vada de ce nu raspund la telefon. Conform reprezentantilor SMURD, cele doua persoane aveau multiple plagi injunghiate si nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea acestora.

”SMURD a fost apelat pentru doua persoane cu plagi injunghiate. Au fost gasiti un barbat si o femeie de 58 si de 75 de ani, varsta ramane sa fie confirmata de Politie, care erau in stop cardio-respirator din cauza traumatismelor cranio-cerebrale, plagi zdrobite si taiate la cap, produse cu o arma alba. Erau in stop de mai mute minute, nu s-a putut face resuscitare, s-a declarat decesul
”, a declarat Diana Cimpoesu, medic-sef UPU-SMURD Iasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.