Mai mult de 100 de perchezitii au loc joi dimineata, in Capitala si 11 judete, la suspecti de evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul constructiilor.
Potrivit Politiei Romane, politistii au descins la 105 de adrese din Bucuresti si judetele Bacau, Brasov, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Maramures, Mures, Olt, Satu-Mare, Teleorman si Valcea.

In urma perchezitiilor, 67 de persoane ar urma sa fie duse la audieri.

La actiunea participa 353 de politisti de la structurile de investigare a fraudelor, investigatii criminale si actiuni speciale din cadrul Politiei Romane, Politiei Capitalei si al inspectoratelor de politie ale judetelor unde au loc descinderile, informeaza MEDIAFAX.

Actiunea de joi, care are suportul de specialitate al SRI, se desfasoara in cadrul unui dosar penal aflat in instrumentarea Serviciului de Investigare a Fraudelor al Politiei Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.