Social 27 August 2014 17:36
Gheorghe Turda, celebrul cantaret de muzica populara, a fost preluat de un echipaj al Ambulantei, miercuri dupa-amiaza, dupa ce i s-a facut rau in timpul unor repetitii, la Pitesti.

Cantaretul, in varsta de 66 de ani, a fost preluat de un echipaj medical de terapie intensiva mobila de la UPU-SMURD Pitesti, care in urma primelor verificari a stabilit ca exista suspiciunea de accident vascular cerebral, potrivit unor surse medicale.

Gheorghe Turda a fost stabilizat si transportat cu ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Pitesti, unde se afla si la ora transmiterii acestei stiri, mai spun sursele medicale citate.

Reprezentantii Spitalului Judetean din Pitesti, unde a fost dus cantaretul de muzica populara Gheorghe Turda, caruia i s-a facut rau la repetitii, spun ca artistul a suferit un atac cerebral vascular, iar acum este in afara oricarui pericol, fiind in stare buna. Marius Pascu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Pitesti, a declarat ca Gheorghe Turda a suferit un atac cerebral vascular, iar acum se simte bine.

Este un complex de factori care au dus la acest atac cerebral si oboseala poate fi unul dintre ei”, a spus reprezentantul spitalului din Pitesti, unde Gheorghe Turda se afla la ora transmiterii acestei stiri.

Cantaretul de muzica populara Gheorghe Turda, in varsta de 66 de ani, a fost preluat de un echipaj medical de terapie intensiva mobila de la UPU-SMURD Pitesti, miercuri dupa-amiaza, dupa ce i s-a facut rau in timpul unor repetitii, la Pitesti, unde are loc un festival de muzica populara.
Gheorghe Turda a fost stabilizat si transportat cu ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Pitesti, iar surse medicale declarau pentru MEDIAFAX ca in urma primelor verificari exista suspiciunea de accident vascular cerebral.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.