Social 27 August 2014 12:29
Un barbat care fugise dintr-un spital de neoropsihiatrie din Craiova a fost impuscat de autoritati dupa ce a a agresat mai multe persoane pe strada.
Barbatul a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova, in noaptea de luni spre marti, la solicitarea tatalui sau, insa la scurt timp a fugit din spital, fiind recuperat de politisti in localitatea doljeana Sadova si transportat la spital. Ulterior, marti dupa-amiaza, acesta a fugit din nou din spital si a mers la locuinta tataului sau, unde a izbucnit un conflict intre cei doi, barbatul lovindu-si tatal si plecand cu un cutit de bucatarie, arata MEDIAFAX.

A lovit un vecin

Pe strada, barbatul a mai lovit un vecin, apoi a fugit intr-un parc din Craiova, unde a agresat mai multe femei care stateau pe o banca si a amenintat cu cutitul oamenii. La fata locului s-au deplasat mai multi politisti care fusesera sesizati prin 112 de tatal barbatului. La vederea oamenilor legii, barbatul a devenit violent, agentii folosind spray lacrimogen, apoi fiind nevoiti sa traga mai multe focuri de arma in plan vertical. Vazand insa ca barbatul continua sa fie violent si sa-i atace, politistii l-au impuscat in picioare.

“In urma apelurilor primate la 112, politistii craioveni au plecat in cautarea suspectului, stiind ca acesta este deosebit de violent si agresiv, dar si ca este inarmat cu un cutit. Acesta a fost depistat de politisti si a incercat sa ii agreseze, moment in care politistii au executat mai multe focuri de arma in plan vertical, dupa ce deja folosisera spray-ul iritant lacrimogen. Intrucat suspectul a devednit si mai violent si a incercat sa atace politistii cu cutitul pe car il avea asupra sa, politistii au executat mai multe focuri de arma inspre picioare, ranindu-l superficial. In cauza, se efectueaza cercetari pentru lovire si alte violente, dar si ultraj
”, a declarat Amelia Caprarin, purtatorul de cuvant Politiei Judetene Dolj.

Agresorul are probleme psihice

Ulterior, agresorul a fost preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul de Urgenta din Craiova, unde a fost adus si barbatul atacat de acesta pe strada. “Sunt doi barbati adusi, fiind vorba de un conflict spontan, in care au fost ambii implicati. Primul pacient are un traumatism cranio-cerebral acut inchis si un traumatism forte facial. Este in momentul de fata in coma indusa si este in curs de preparative pentru a pleca spre terapie intensiva, pentru neurochirurgie. Al doilea pacient are multiple plagi impuscate la picioare, printre care cel putin una este cu retentie de corp strain. Este in cursul explorarilor si cel mai probabil va intra in sala de operatii pentru extragerea proiectilelor”, a declarat Luciana Rotaru, medic sef Urgente Spitalul de Urgenta Criaova. Agresorul se afla in evidentele medicilor ca avand probleme psihice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.