Social 27 August 2014 10:55
Muscarici Fly Casting Days editia a 7-a, un eveniment organizat de Clubul Muscaricilor din Timisoara, va avea loc pe valea Raului Mare Retezat, la Pesiunea Dumbravita, in perioada 29-31 august 2014.
Trei zile dedicate exclusiv flycasting-ului, cu demonstratii, workshopuri, casting clinic, conferinte despre dezvoltarea si designul echipamentului de casting si pescuit la musca artificiala, competitie de casting, intr-un eveniment deschis tuturor celor interesati de acest domeniu, cat si curiosilor.

Editia a 7-a a Muscarici Fly Casting Days, ii va avea ca invitati de marca pe:

  • Paul Arden - unul dintre cei mai cunoscuti instructori de casting din lume la ora actuala, din Anglia; fondatorul Sexyloops.com, pentru prima data prezent la un eveniment in Romania;
  • Thomas Berggren, cel mai cunoscut si titrat instructor de casting din Suedia, fondator Karpen Flyfishing International;
  • Tomas Zimsen, fondator Karpen Flyfishing International, din Islanda;
  • Djordje Andjelkovic, instructor de casting din Nis, Serbia;
  • Sasa Zec, instructor de casting din Novi Sad, Serbia, instructorul Clubului Muscaricilor din Timisoara.
Editia a 7-a a Muscarici Fly Casting Days este cel mai important eveniment national de casting din ultimii ani, fiind inscrisi peste 40 de participanti din: Bucuresti, Brasov, Sibiu, Tg. Mures, Cluj, Deva, Baia de Aries, Miercurea Ciuc, Sf. Gheorghe, Curtea de Arges, Pitesti, Timisoara.
In contextul evenimentului va avea loc si o intilnire a reprezentantilor a 8 cluburi de muscari din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.