Social 26 August 2014 09:45
Politistii efectueaza, marti dimineata, 13 perchezitii, pe raza judetelor Prahova si Dambovita, la locuintele membrilor unei grupari infractionale specializate in furturi de animale.

Perchezitiile sunt efectuate la locuintele membrilor unei grupari infractionale specializate in comiterea de furturi de animale care ar fi actionat pe raza judetului Prahova in perioada februarie - august, infomreaza MEDIAFAX.

Opt dintre ele au loc in judetul Prahova, in comunele Berceni, Balta Doamnei, Barcanesti si Rifov, si cinci in Dambovita, in comunele Racari, Cornesti, Gura Sutii si Tartasesti.

Politistii urmaresc depistarea bunurilor susceptibile a proveni din savarsirea infractiunilor, precum si a 11 persoane banuite, pentru a fi conduse la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Prahova.

Prejudiciul creat prin activitatea infractionala este estimat la 30.000 de lei.

Perchezitiile sunt facute de politisti din cadrul Politiei Municipiului Ploiesti, cu sprijinul politistilor din cadrul IPJ Dambovita si luptatori ai serviciilor pentru actiuni speciale din cadrul celor doua inspectorate judetene de politie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.