Social 25 August 2014 12:32
Sapte persoane au fost ranite, luni, in urma unui accident produs pe DN 21, in judetul Braila, dupa ce un microbuz care transporta muncitori a fost lovit de un autotren.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Braila, Jenel Sogor, accidentul a avut loc in jurul orei 10.15, pe DN 21, in afara localitatii Albina, dupa ce soferul unui tir ar fi incercat sa intre in depasirea unui alt autotren care circula in fata sa si a ajuns pe contrasens, unde a lovit frontal un microbuz.

In microbuz se aflau soferul si noua muncitori care ar fi din Bucuresti si care se indreptau spre Galati, informeaza MEDIAFAX.

In urma impactului, atat autotrenul, cat si microbuzul au iesit in afara soselei, iar sase pasageri din microbuz, dar si soferul autotrenului au fost raniti, fiind transportati la Spitalul Judetean Braila.

La ora transmiterii acestei stiri, traficul pe DN 21, in zona localitatii Albina, se desfasoara cu dificultate, fiind dirijat de politisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.