Social 21 August 2014 16:03
Mii de turisti din sudul litoralului sunt asteptati, incepand de joi seara, sa participe la o noua editie a Callatis Fest, o manifestare care se desfasoara pana duminica, pe scena plutitoare din Portul turistic Mangalia.

Potrivit organizatorilor, Asociatia Callatis Fest Marea Neagra si Asociatia de turism Sudul Litoralului, cu sprijinul Fanomania Holding, Callatis Fest 2014 propune patru seri de festival - Callatis Stars, Dor de Callatis, gala premiilor de excelenta Callatis si Top Romanian Brands.

Astfel, vor urca pe scena nume consacrate ale showbiz-ului romanesc intre care Proconsul, Nicu Covaci & Pheonix, Pact by Leo Iorga & Adi Ordean, Nico si Shobby, Morris, Sonny Flame, Vlad Mirita, Paula Seling, Anca Sigartau, Mihai Traistariu, Nicolae Voiculet Orchestra, Daniela Gyorfi, Valeria Arnautu, Cornelia Catanga si Silvia Chifiriuc.

Prima seara a festivalului va reuni pe scena, incepand cu ora 20.00, sub titulatura Callatis Stars, artisti in plina ascensiune, dar si nume deja consacrate, din diverse genuri muzicale. Seara se va incheia cu microrecitalurile sustinute de Daniela Gyorfi si Emisia 2 si cu recitalul trupei Proconsul.

A doua seara a festivalulului, intitulata Dor de Callatis, este dedicata muzicii populare si aduce publicului iubitor de folclor opt ansambluri si saisprezece solisti tineri si consacrati din toate regiunile folclorice ale Romaniei.

Sambata, gala premiilor de excelenta Callatis prilejuieste recunoasterea valorilor din diferite domenii ale vietii cultural-artistice, dar si reintalnirea cu Nico si Schobby, cu noul lor single "Clipe", cu Paula Seling, cu Anca Sigartau in ipostaza de actrita si cantareata, cu numerele de magie ale lui Bogdan Muntean, cu Pact by Leo Iorga & Adi Ordean in microrecital si cu Nicu Covaci si trupa Phoenix in recital.

In ultima seara a Callatis Fest 2014 vor incanta publicul Vlad Mirita in duet cu Ioana Picos, Mihai Traistariu, Sonny Flame, trupa Iris si Nicolae Voiculet Orchestra, precum si Anca Sigartau, Silvia Chifiriuc, Cornelia Catanga, Aurel Padureanu, care vor incheia editia din 2014 a evenimentului pe ritmurile muzicii iubite de toti turistii de la malul marii.

Citeste si:
Massif free your wild side
Massif free your wild side

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.