Social 19 August 2014 14:10
Omul de afaceri Viorel Catarama a declarat marti ca Dinu Patriciu a fost cel mai performant om de afaceri din Romania de dupa Revolutie, fiind singurul care a realizat o tranzactie de peste un miliard de euro.

"L-am cunoscut pe Dinu Patriciu in 1990, impreuna am facut cu Dinu atat politica, cat si afaceri. In ceea ce priveste afacerile, el s-a dovedit a fi cel mai performant om din Romania, este singurul roman care in ultimii 25 de ani a facut o tranzactie de peste un miliard de euro, de departe cea mai mare performanta in domeniul economic. In domeniul politic a fost permanent un om cu vederi liberale, un liberal de dreapta, ca si mine, care a facut atat lucruri bune, care a facut si greseli, cu totii am facut si lucruri bune si greseli. In ultima perioada s-a retras complet si s-a preocupat numai de sanatate, din pacate organismul nu a rezistat", a declarat Catarama pentru MEDIAFAX.

El a precizat ca cel mai frumos moment pe care l-a petrecut impreuna cu Dinu Patriciu a fost atunci cand impreuna au format Partidul National Liberal Aripa Tanara.

"Eram tineri acum 25 de ani, plini de energie, plini de viata, am facut un lucru bun", a mai spus Catarama.

Citeste si: Omul de afaceri Dinu Patriciu a MURIT!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.