Social 19 August 2014 12:12
Politia nord-irlandeza a anuntat marti ca a salvat 20 de potentiale victime ale traficului de fiinte umane in cursul unei anchete legate de impunerea muncii fortate in sectorul agroalimentar.

In total, 20 de romani - 14 barbati si sase femei cu varste cuprinse intre 20 si 48 de ani - au fost salvati de catre politie in cursul ultimelor cinci zile, in doua locuri din comitatul Armagh. Trei suspecti, cu varste de 23, 27 si 31 de ani, au fost arestati. Ei sunt suspectati de "trafic de fiinte umane, impunerea muncii fortate, tinere in sclavie si spalare de bani", a anuntat politia nord-irlandeza.

"Aceasta operatiune complexa, care a evoluat rapid, ar putea dura inca ceva timp", a declarat inspectorul Todd Clements, specializat in lupta impotriva crimei organizate.

"Cele 20 de persoane pe care le-am identificat ca potentiale victime ale traficului de fiinte umane pentru exploatarea prin munca se afla in locuri sigure", a dat asigurari el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.