Social 19 August 2014 11:58
Chiar daca, de cele mai multe ori, agentii de la Politia Rutiera sunt tinta supararilor soferilor, unii conducatori auto nu uita ca acestia isi fac doar datoria.

Un asemenea moment s-a petrecut in urma cu cateva zile in apropiere de Constanta. Un sofer a observat un politist care dirija circulatia intr-un sens giratoriu, iar dupa cateva ore a revenit in acelasi loc si i-a oferit agentului o sticla cu apa rece.

Explicatia soferului pentru gestul umanitar:

"De la o cunostinta care a fost angajat la politia rutiera, mi-a ramas in cap ceva:

<<Ba, stateam pe calduri de 50 de grade la nivelul asfaltului, mi se topeau talpile la pantofi si seara cand plecam de la locul in care dirijam, pana la sectie mi se umplea masina de flegme … unu vreodata sa opreasca sa imi dea o sticla cu apa rece, ca eram in mijlocul campului, la multi km de cel mai apropiat magazin …>>

Asa ca azi, cand am vazut acest politist stand in intersectie, afara fiind 34.5 grade celsius (la umbra), am zis sa pun in aplicare ce mi-a ramas in minte de la cunostinta mea. M-am relaxat foarte tare cand i-am vazut zambetul de pe fata; daca aveti vreodata ocazia sa faceti un astfel de gest, sa nu stati pe ganduri! Satisfactie garantata!


P.S. Initial nu am vrut sa pun clipul pe TT (n.red. - Trafic Tube), sa nu se considere gen "bine ca faci asta pentru camera, sa te umfli pe TT", dar gandindu-ma ca vizionand acest clip macar un coleg de trafic va proceda la fel, am zis sa incerc".

Sursa video: Trafic Tube


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.