Social 14 August 2014 19:18
Un tanar de 27 de ani din Sanzieni, judetul Covasna, a fost retinut, fiind suspectat ca a injunghiat un motociclist care se oprise in localitate pentru a acorda ajutor unor persoane implicate intr-un accident rutier.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Covasna, Nicoleta Marin, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX ca un tanar considerat principalul suspect in cazul injunghierii unui motociclist care se oprise sa ofere ajutor dupa un accident, a fost retiunut, miercuri seara, pentru 24 de ore.

Accidentul a avut loc duminica seara, in localitatea Sanzieni si s-a soldat cu moartea unui barbat si ranirea unei fete si a unei femei.

Astfel, un barbat de 37 de ani care conducea o motocicleta dinspre Targu Secuiesc catre Miercurea Ciuc a accidentat o fata de 11 ani care traversa neregulamentar, prin loc nepermis si fara sa se asigure, dupa care motocicleta a iesit de pe sosea si s-a izbit de zidul unui imobil. Ca urmare, motociclistul a murit, iar o femeie de 44 de ani, aflata si ea pe motocicleta, a fost ranita grav, fiind transportata la Spitalul Judetean Brasov. De asemenea, fata a fost ranita si dusa la Spitalul din Sfantu Gheorghe, starea celor doua fiind stabila.

Totodata, potrivit Politiei, la locul accidentului s-a oprit un barbat de 28 de ani, tot motociclist, care a incercat sa ajute, dar a fost atacat de un grup de persoane. Surse locale au spus ca motociclistul a fost atacat de localnici de etnie roma, care l-au batut si l-au injunghiat, el fiind ranit grav si internat la Spitalul Judetean Brasov.

In urma anchetei, politistii din Covasna au audiat patru barbati in legatura cu injunghierea motociclistului, unul dintre ei fiind ulterior retinut ca principal suspect.

Marin a spus ca este vorba de un tanar de 27 de ani, din localitatea Sanzieni, care urmeaza sa fie prezentat, joi, Tribunalului Covasna, cu propunere de arestare preventiva.

Potrivit sursei citate, ceilalti trei barbati din localitate care au fost audiati sunt si ei suspecti in acest caz, dar sunt cercetati in libertate.

Citeste si:
Liviu Puștiu, alături de Jador după ce și-a anunțat retragerea din...
Liviu Puștiu, alături de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.