Social 13 August 2014 10:32
Un copil de 14 ani si un barbat de 60 de ani, din localitatea vasluiana Garceni, au fost gasiti carbonizati sub tavanul si peretii unei case prabusite in urma unui incendiu violent care a cuprins locuinta, in cursul noptii de marti spre miercuri, cel mai probabil de la o lumanare.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui, cele doua victime au fost surprinse de incendiu in locuinta barbatului de 60 de ani, unde baiatul de 14 ani ramasese sa doarma peste noapte, fiind prieten cu fiul proprietarului. Acesta din urma se certase cu tatal sau in cursul serii de marti, motiv pentru care a preferat sa doarma afara, intr-o capita cu fan, transmite MEDIAFAX.

Cel care a sunat la numarul de urgenta 112 pentru a solicita interventia pompierilor a fost seful Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Garceni, la sesizarea facuta de paznicul satului, dupa ce a observat casa cuprinsa de flacari.

”In momentul in care echipajul de pompieri a ajuns la locul interventiei, incendiul se manifesta cu violenta la locuinta, fiind sesizati de catre fiul victimei ca in interiorul casei ar putea fi tatal sau si un prieten, fara sa stie daca acestia au reusit sa se salveze. Din pacate, dupa lichidarea incendiului, care a distrus in totalitate imobilul, trupurile baiatului de 14 ani si barbatului de 60 de ani au fost gasite carbonizate sub tavanul si peretii daramati ai casei”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, Petru Iftene.

In urma primelor cercetari ale pompierilor vasluieni, s-a stabilit ca incendiul ar fi putut fi provocat de o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata de catre una dintre victime. Politistii au deschis si ei o ancheta in acest caz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.