In urma indiciilor potrivit carora tanarul de 26 de ani gasit mort luni seara nu era singur in masina, fiind disparuta si iubita sa de 23 de ani, anchetatorii au reluat marti cautarile pe canalul de regularizare a raului Buzau, unde a fost descoperit jeep-ul inmatriculat in Anglia, transmite MEDIAFAX.

Intrucat ISU Buzau nu are scafandri, ci doar o barca gonflabila, a fost solicitat sprijinul ISU Vrancea care a trimis in zona o echipa speciala de cautare pe fundul apei.

La scurt timp dupa ce au intrat in apa si au inceput cautarile, scafandrii au descoperit cadavrul tinerei de 23 de ani, iubita barbatului gasit mort in jeep luni seara.

Corpul tinerei a fost descoperit la circa un kilometru distanta de locul in care a fost gasita masina, in aval, in zona unei micro-hidrocentrale, cadavrul fiind prins intre gratarele de filtrare a apei, dupa ce o vreme a plutit pe canal.

Cei doi tineri, Lenuta Lungu, de 23 de ani, si Catalin Cojanu, de 26 de ani, aveau impreuna doi copii. In ziua in care cei doi au plecat din satul Ciresu catre comuna Vernesti, unde tanara are rude, copiii au fost lasati in grija bunicilor.

Cei doi tineri erau plecati la munca in Anglia de aproximativ cinci ani, iar acum se aflau in Romania, unde isi petreceau vacanta.