Social 12 August 2014 16:29
Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, a fost prins de politistii din judetul Bacau ca a condus cu viteza, acesta spunand ca a contestat procesul-verbal de contraventie, pentru ca era in afara localitatii si nu a depasit viteza legala, precizand ca in prezent are dreptul legal sa conduca.

Masina condusa de Marian Oprisan a fost surprinsa de aparatul radar al Politiei Rutiere din judetul Bacau, in 3 august, in comuna Nicolae Balcescu. Acesta ar fi depasit viteza cu care putea circula in localitate, politistii dispunand retinerea permisului in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule.

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea a contestat procesul-verbal de contraventie, in 5 august, la Judecatoria Focsani, care a inregistrat dosarul si urmeaza sa stabileasca data judecarii cauzei.

Marian Oprisan a declarat pentru MEDIAFAX ca a contestat procesul-verbal de contraventie intrucat nu corespunde realitatii si ca nu a depasit limita legala de viteza.

"Am contestat in justitie procesul-verbal de contraventie intrucat nu corespunde realitatii. Era noapte, in jurul orei 02.00, eram in afara localitatii si nu am depasit limita legala de viteza. Dar m-am supus regulilor organului de politie, asa cum trebuie sa faca toti cetatenii normali ai acestei tari", a spus Oprisan.

Presedintele CJ Vrancea a precizat ca are dreptul legal sa conduca autovehicule, iar permisul de conducere se afla asupra sa.

"Pana la solutionarea contestatiei de catre justitie, orice alta interpretare nu corespunde adevarului", a mai spus presedintele Consiliului Judetean Vrancea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.