Social 12 August 2014 16:00
Miercuri, vremea va fi calduroasa, caniculara in orele amiezii pe arii relativ extinse in zonele de campie si de podis, unde si indicele temperatura - umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 al disconfortului termic. Cerul va fi variabil spre senin, dar cu unele innorari si pe arii restranse ploi slabe de scurta durata, insotite de fenomene electrice, dupa-amiaza si seara la munte, iar noaptea si in nord-vestul extrem al teritoriului.
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si in regiunile vestice, dar de scurta durata si in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 30 si 37 de grade, iar cele minime se vor situa intre 13 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 26 de grade in Dealurile de Vest, arata MEDIAFAX.

  • BUCURESTI

Vremea va fi calduroasa, caniculara in orele amiezii. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 36...37 de grade, iar indicele temperatura - umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 al disconfortului termic. Temperatura minima va fi de 20...21 de grade.

  • JOI

Vremea se va mentine calduroasa, caniculara in orele amiezii in zonele de campie si de podis indeosebi din sudul, estul si centrul tarii, iar indicele temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 al disconfortului termic. Temperaturile maxime se vor situa, in general, intre 31 si 37 de grade. Cerul va fi variabil la senin, dar spre seara si noaptea in Banat, Crisana, Maramures, vestul si nordul Transilvaniei, posibil si in nordul Moldovei vor fi innorari temporar accentuate, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, descarcari electrice, averse ce pot avea si caracter torential si pe arii restranse caderi de grindina. Temperaturile minime vor fi cuprinse de la 11 grade in depresiunile Carpatilor Orientali pana la 25 de grade pe litoral.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.