Social 12 August 2014 11:58
Politistii clujeni au deschis o ancheta dupa ce in zona unor localuri din centrul municipiului Cluj-Napoca a avut loc un scandal intre mai multi tineri, iar in timpul acestuia un barbat a tras de mai multe ori cu un pistol cu bile de cauciuc, fara a exista raniti.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Carmen Jucan, un scandal a izbucnit, marti dimineata, pe o strada din centrul municipiului Cluj-Napoca, in zona unor localuri, pe fondul unor neintelegeri intre mai multi tineri.

"In jurul orei 5.30, a avut loc o altercatie intre mai multe persoane pe strada Tipografiei din Cluj-Napoca, in timpul acesteia s-a folosit si un pistol cu bile de cauciuc, dar nu a fost nimeni ranit. Doua persoane, inclusiv barbatul care a facut uz de arma, au fost imobilizate de agentii de paza si de politisti. In cauza se fac cercetari pentru identificarea tuturor persoanelor care au luat parte la altercatie si pentru luarea masurilor care se impun", pentru MEDIAFAX Carmen Jucan.

Jucan a precizat ca incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate in zona, politistii urmand sa vizioneze imaginile pentru a putea continua cercetarile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.