Social 12 August 2014 10:25
Un jeep inmatriculat in Anglia a cazut intr-un canal de regularizare a raului Buzau. Jeep-ul cazut a fost adus la mal de catre pompieri ajutati de localnicii din comuna buzoiana Vernesti, care au intervenit cu utilaje si cu o barca, in masina fiind gasit, deocamdata, cadavrul unui barbat.

Potrivit anchetatorilor, tanarul care a fost gasit in Jeep-ul inmatriculat in Anglia se numea Catalin Ionel Cojanu si avea 26 de ani, cadavrul acestuia fiind gasit intre scaunele masinii, anunta MEDIAFAX.

Conform acelorasi anchetatori, in Jeep au mai fost gasiti pantofi si papuci de dama, iar geamurile din dreapta autovehicului, acolo unde se afla volanul, erau sparte. Mai mult, politistii sustin ca scaunul soferului era foarte aproape de volan, in conditiile in care tanarul gasit in masina era corpolent, fapt care ii determina pe anchetatori sa ia in calcul varianta ca masina sa fi fost condusa de o femeie.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, politistii nu au gasit insa decat un cadavru, pe cel al tanarului de 26 de ani, care era din satul Ciresu, comuna Manzalesti, judetul Buzau, localitate care se afla la circa 25 de kilometri de locul in care a fost gasit autoturismul.

Cautarile au fost insa sistate, urmand a fi reluate marti dimineata.

Potrivit contului sau de pe o retea de socializare, Catalin Ionel Cojanu era stabilit cu familia in Anglia, fiind tatal a doi copii mici, el fiind in concediu in Romania.

Anchetatorii trebuie sa stabileasca acum modul in care s-a produs accidentul, dar mai ales daca tanarul se afla singur in masina.

Politistii iau in calcul toate variantele, desi cea a sinuciderii pare putin veridica avand in vedere ca asupra tanarului nu a fost gasit niciun bilet de adio, iar acesta avea o familie cu doi copii si un trai decent in strainatate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.