Social 11 August 2014 14:00
Seful DNA, Codruta Kovesi, a declarat luni, la Adevarul Live, ca Antena 3 nu face parte din lista cu "bunuri" pentru recuperarea prejudiciului din dosarul ICA.

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) a precizat ca in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare exista o hotarare judecatoreasca definitiva care are putere de lege, si, ca orice lege, are putere executorie, anunta MEDIAFAX.

In acest context, Kovesi a spus ca neaga categoric afirmatia ca Antena 3 este confiscata de DNA sau de orice alta institutie a statului, intrucat Antena 3 nu a avut nicio calitate in acest proces, in care au fost condamnate definitiv mai multe persoane, printre care si Dan Voiculescu.

Codruta Kovesi a subliniat ca jurnalistii de la Antena 3 nu au fost implicati in dosarul ICA si nu s-a dispus de catre instanta, prin decizia definitiva, confiscarea unor bunuri de la acestia, pentru recuperarea prejudiciului de aproximativ 60 de milioane de euro.

Seful DNA a precizat ca hotararea de condamnare nu are legatura cu libertatea presei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.