Social 11 August 2014 10:48
O persoana a murit si alte sase au fost ranite, duminica seara, in urma unui accident produs pe DN1 E, intre Brasov si Poiana Brasov, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un autobuz de transport persoane.

Potrivit purtatorulu de cuvant al Politiei Brasov, comisar sef Liviu Naghi, soferul unui autoturism care se deplasa dinspre Brasov spre Poiana Brasov a intrat pe contrasens cu viteza si s-a ciocnit cu un autobuz al Regiei de Transport, care cobora din Poiana.

”In urma impactului, o persoana a decedatat, soferul autoturismului. De asemenea, patru pasageri din autoturism au fost raniti si transportati la spital. Se fac in continaure cercetari la fata locului”, a declarat Naghi pentru MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului pentru Situati de Urgenta (ISU) Brasov, pe langa victimele din autoturism, au mai fost raniti usor doi calatori din autobuz, unul dintre acestia refuzand transportul al spital.

”Am intervenit cu un echipaj de descarcerare, patru echipaje SMURD si doua ambulante”, a spus Marian Terciu, purtatorul de cuvant al ISU Brasov.

Circulatia in zona a fost oprita mai bine de o ora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.