Social 10 August 2014 11:45
Un barbat a murit si altul a fost ranit, sambata, in urma unui accident produs in municipiul Onesti, dupa ce masina in care se aflau, condusa de victima, a lovit un alt autoturism, s-a ciocnit cu un tir, apoi s-a rasturnat,

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, accidentul a avut loc pe strada Calea Bacaului din Onesti, dupa ce masina condusa de un barbat de 31 de ani a intrat in depasirea unei coloane de autovehicule, desi din sens opus venea un tir.

Soferul a reusit sa depaseasca masinile, insa a fortat revenirea pe banda sa de mers, lovind un autoturism condus regulamentar de un tanar de 26 de ani. Ulterior, masina condusa de barbatul de 31 de ani a intrat intr-un autotren care circula regulamentar, din sens opus, dupa care s-a rasturnat in afara soselei.

”In urma accidentului, soferul in varsta de 31 de ani si-a pierdut viata. De asemenea, pasagerul aflat in autoturismul condus de victima, un tanar de 26 de ani, a fost ranit, fiind transportat la Spitalul Onesti”, a declarat, sambata, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Narcisa Butnaru, citata de MEDIAFAX.

Politistii bacauani continua cercetarile in acest caz pentru a stabili cu exactitate conditiile in care s-a produs accidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.